Sara Ollas :)

vi har skrattat , vi har gråtigt , vi har skämt ut oss , vi har bråkat , vi har rest utan föräldrarna , vi har rest MEDföräldrarna , vi har druckigt , vi har269297-9 skejtat ,vi har haft snöbollskrig ,vi har badat ,vi har cyklat , vi har träffat nya människor , vi har fuskat ,vi har busat , vi har retats , vi har ljugigt , vi har snackat skit , vi har shoppat , vi har drömt , vi har bakat världens mest misslyckade våfflor , vi har åkt inlines , vi har klappat en igelkott , vi har gått igenom världens lera i varandras skor , vi har solat , vi har vart med om skrubbsår, vi har träffat killar , vi har haft par dejt , vi har lånat varandras kläder , vi har pratat med getter ? XD , vi har klättrat i berg , vi har framtidsplaner , vi har minnen , vi har en speciell plats som bara är vår , vi har ett cafe som bara är vårt , vi har suttit och skrikit ketchup och senap bakom målet på en fotbollsplan , haft picknick i skolan , åkt inlines på en grus fotbollsplan , haft kullerbytto tävling över en hel elva manna fobollsplan , vi har stått på ett tak på nyårsafton bara för att se raketerna bättre fastän vi båda är livrädda för dem ?!? , vi har fotbolls strejkat och sattit oss ner och kastat sand upp i luften , vi har halkat på is , vi har åkt skridskor , vi har badat i eran plastpool , vi har varit beroende av olika sorters glasser , vi har ägt ut ALLA på singstar , vi har vandrat runt i hela fukking stockholm stad, vi har gett varandra ett löfte , att det alltid skall vara vi , och det löftet kommer jag hålla ! , såsom vi lovade när vi blandade vårt blod , den kvällen har så jävla många minnen ! vi båda hade skadat oss med skejt bordarna och satt där och förblödde och vi kom på den galna iden att bli blodsystrar ^^ , och det kommer jag aldrig ångra !
jag har fukking gjort allt med dig älskling ! , du är min andra halva min syster jag älskar dig och om jag skulle förlora dig skulle hela mitt liv försvinna ! tack för allt Jessica Sara Maria Ollas <3
                                                                                                                                                         


Mjääk !

Haha fick igår reda på att jag ska vara servetris på niornas avslutningsmiddag ! , någon som kan hjäpa mig med några tips ? , HAHA . Det är liksom inte riktigt min grej att servera mat . Kommer sluta med att jag typ snubblar och slänger mat över någon oskyldig liten flcka eller pojke . XD
och jag kommer inte ens få något för deT? Eller något papper som bevisar att jag har serverat? XD , va ska man ha det till liksom?  . Det är inte direkt så att jag planerar en framtid inom serverings branchen . XDXDXDXD .
Aja mina lärar kan vara lite knasiga ibland .
och nu ska jag fortsätta vara sjuk och vänt på att mamma ska komma hem med mina halstabletter. (A) .
ha det gött hörs sen (: PusssPusss <3
269297-8269297-7269297-8


:)

     kommer ihåg det som jag minns dagen igår ,
269297-6269297-5269297-4269297-3269297-2

Sjuksjuksjuksjuk !

Eftersom att jag endå är sjuk , kan jag försöka lägga ner lite tid och verkligen lära mig den här bloggen . Har haft den sen typ i somras men har aldirg riktigt fattat hur man fixar bilder och sånt ( är inte så data klurig) ;) .
Så ska kanske lägga ner lite tid och skriva om vad jag gör om dagarna ? (A) HAHA ! XD
Just nu har jag iaf inte så mycket tt skriva om , har varit sjuk i en vecka och tre dagar nu , det börjar bli ganska långtråkigt !
Var i skolan i måndags , men blev sjuk igen då så det var lika bra att stanna hemma igår .
och så blev det idag också XD
LIte deppigt ;)
Aja nu har jag börjat komma igång med sommar planeringen . kan skriva lite av mina planer !
8 maj -´då kommer dala pojkarna upp hit och så fyller fredric år , det blir lite kul :)
4 Juni - Då fylle Mojja och min svenska lärare år , då måste jag köpa en fiin present till Mojja :)
5 Juni - skolavslutning , Jippie äntligen sommarlovet man väntat på !
7-17 Juni - sara ska följa med mig ner till Båstad , skit mysigt .
20 juni - Då fyller sara år , då blir firande och ska köpa en fin present :)
24-29 - Piteå Summergames , den ska vi vinna !
aah sen får vi se hur resten av sommaren blir , har iaf första sommarlovs månaden klar :) ;)
Aja nu blir det so plugg ha det bra pusshejjs :) <3
                                                                                                   
image2

RSS 2.0