heligasol! ;)

HALLÅ ! (A)
nu kom jag nyss hem från stranden,  såå jätte varmt ! :O
Det brändes på fötterna tillochmed när man gick på sanden (;
HAH !
men härligt va det .
ungefär 24-26 grader i vattnet ;O
men iaf eftersom jag var tvuungen att läsa ut min bok låg jag på mage hela tiden så nu är min rygg och rumpa helt sönderbränd ;O , jag som tyckte att jag fått till den brännan så jag skulle slippa oroa mig för att bränna mig, men ickenicke inte de inte ..
Kan låta konstigt att jag brände mig på rumpan men jag har haft en hotpants bikini innan och idag hade jag en 'knyt' bikini så jag var alldeles vit där jag haft min hotpants bikini så brände mig som rackarns :S
aja nu måste jag äta är helt utsvulten :O
PUSS / L

sool :)

schena !
ska försööka börja med bloggandet idag, det är faktiskt väldigt kul (;
Idag skiiner solen så det blir nog stranden som vanligt, måste få till någon snygg bränna HAH :D
har inte uppnått mitt ena mål för sommaren, att blir JÄTTÜBERBRUN! , nu är jag bara liiite brun -.-'
menmen får väll käääämpa på (hah låter som ngn träning) HAHA :D
Mitt andra mål för sommaren kom jag på igår det var att jag skulle hänga uppochner och ha så mkt magmuskler så att jag orka gå upp i pik 10 ggr (;
HAH låter värsta mobbat men vi har en gammal rygg utsträckare här som man hänger fast fötterna i sen vänder man sig uppochner.
I den brukar jag och Linnea och när Julia var här hon också göra massa situps ^^
Aja får hoppas att jag lyckas nå mina mål (;
Någon som har något tips på recept man kan laga? från och med imorgon kommer jag och Linnea behöva laga maten själva i ngr dagar eftersom mamma och pappa ska åka bort.
Aja ut i solen nu !
PUSS / L

Min sommar i bildformat. :)


 '











MM.. !
Puss / L

den gör min sommar !


 <3

dagutochdagin.


Hejhej .
Det var vääälldigt längesen jag skrev, har helt enkelt inte orkat. Har spenderat sommaren i Båstad och då är jag inte så inne å dator grejjer så orkar inte blogga .
Skrev i mitt senaste inlägg att jag skulle till piteå summergames, vi kom 4;a , ganska bra med 33 lag med :)
Men vi hade definitivt chans att komma etta så himmla bra var inte dom lagen, menmen vi var lite slitna efter en hel helg med matcher (:
Jag är fortfarande i Båstad, vilket är lite synd eftersom det inte är de vädret jag vill ha här. Men imorgon ska det bli fint väder säger dom *hoppas* , så kan blekisen Lovisa försöka få lite färg.
Sommarlovet är snart över (om 1 månad och en dag) . Blir lite deprimerad..
Absolut inte den sommaren jag hade planerat, mina planer var att sara i början av sommaren skulle följa med mig ner hit och sen skulle jag spela cup i Piteå sen skulle jag med upp sara till classic car week i rättvik och träffa alla dala pojkarna och sen skulle jag följa med hennes familj till Gotland, det skulle blivit vår sommar !
Men nu har det inte blivit så så jag har varit här nere i Båstad hela sommaren och i Piteå men har knappt träffat sara någonting ! :O
nej nu blir dte för deprimerande skrivande här,
ska gå och baka klart mina underbart goda bullar !
hörs ! pusss / L


Bullar   

RSS 2.0